Byznys

Chcete podnikat v gastro oboru? Víme, jak ušetřit za vybavení

Přestalo vás bavit „být zaměstnancem“ a rozhodli jste se, že začnete podnikat v gastro oboru, který je vám blízký? Pokud vám to ostatní rozmlouvají s tím, že restaurací, hospod a fast foodů je všude habaděj, nenechte se odradit. Lidé jíst musí a současné trendy stravování se mimo domov přímo nahrávají. A budete-li svou práci dělat svědomitě, zákazníci si budou podávat dveře. Navíc nemusíte investovat horentní částku do restaurace pro desítky osob – slušně by vás mohlo uživit i menší rychlé občerstvení.

Návod na stoprocentní úspěch bohužel neznáme a pravděpodobně ani neexistuje. Jisté však je, že kombinace dobrého jídla, vhodně zvolené lokality a co nejmenších vstupních nákladů nemůže skončit špatně. Musíte se však smířit s tím, že se nevyhnete administrativnímu kolečku. To spočívá ve vyřízení živnostenského oprávnění (ta lepší část), jednání s hygienou (ta horší část) a několika dalších krocích. Podrobnosti jsou snadno dohledatelné na webu.

Minimalizujte náklady za gastro vybavení

Zatímco návodů na téma „jak začít podnikat v gastro oboru“ je na internetu nespočet, prakticky nikdo vám neprozradí to nejdůležitější – jednoduchou metodu, jak minimalizovat náklady za nezbytné vybavení. Právě to totiž tvoří nezanedbatelnou položku, a to bez ohledu na typ stravovacího zařízení. Na spoustu peněz vás může vyjít i menší fast food, ve kterém se neobejdete bez pomocníků, jako jsou lednice, mrazák, hranolkovač, gril a další spotřebiče. Bez mrknutí oka zaplatíte desítky až stovky tisíc korun, což vás může zbytečně zadlužit a v horším případě od podnikání zcela odradit.

Chcete-li za gastro vybavení ušetřit, pořiďte si ho z gastro bazaru. Třeba z toho, který provozuje Gastrocentrum-Písek s.r.o. Nabídka je bohatá a najdete v ní nerezový nábytek, mycí techniku, ale také stolní zařízení, jako jsou hnětače těsta či škrabky na brambory. Prodejce navíc zajišťuje komplexní služby včetně dopravy a montáže. Aktuálně dostupné zboží najdete na gastrocentrum-pisek.cz.

Přidat komentář

Klikněte pro přidání komentáře

Your email address will not be published. Required fields are marked *