Podnikání

Zaměstnanci si zaslouží kvalitní a chutnou baštu. Jak vyřešit firemní stravování?

Odborníci tvrdí, že lidé jsou nejproduktivnější ráno a v dopoledních hodinách. Podle statistik však stále více zaměstnanců pracuje stejně intenzivně i po poledni. Většinou jde o spokojené pracovníky, kteří si neupírají dobrý oběd. Přesto v průměru každý druhý tráví polední pauzu v kanceláři, protože jídlo nestíhá či za něj nechce zbytečně utrácet. Tím se logicky snižuje efektivita jejich práce. Absence vydatné stravy vede k nedostatku energie a z dlouhodobého hlediska může mít negativní dopad na zdraví.

Proč někteří zaměstnanci hladoví?

Zaměstnanci jsou téměř jednohlasně pro obědy, ale zdaleka ne každý má možnost stravovat se v restauraci. Důvodů může být hned několik – buďto se v blízkém okolí pracoviště nenachází žádný vhodný podnik, případně je jídlo příliš drahé. Přesun do restaurace samozřejmě nesmí trvat příliš dlouho, a často se navíc stává, že se polední menu beznadějně vyprodají a na strávníky nic nezbude.

Všechny výše uvedené nešvary efektivně řeší firemní stravování. Tedy za předpokladu přijatelné ceny a kvality. Z průzkumů vyplynulo, že se zaměstnanci kantýnám nebrání, ale stěžují si na menší porce. Proto byste se měli poohlédnou po dodavateli, který pro vás zajistí dostatečně velké porce za dobrou cenu. Jedině tak dosáhnete toho, aby vaši zaměstnanci neutratili moc peněz, dosyta se najedli a byli produktivní i po polední pauze.

Závodní a firemní stravování na úrovni

Pokud jste v minulosti vyzkoušeli několik dodavatelů, ale žádný vám stoprocentně nevyhovoval, obraťte se na firmu ARTER – Cateringový servis. Ta se výrobou a distribucí zachlazených a hluboko zmražených hotových jídel zabývá řadu let a drží si velmi dobré jméno. Kombinace kvalitních ingrediencí, velkých porcí (o cca 10 % větších, než kolik stanovuje norma) a nízkých cen jistě přesvědčí i vás. Více se dozvíte na http://www.arter.cz/firemni-stravovani.

Přidat komentář

Klikněte pro přidání komentáře

Your email address will not be published. Required fields are marked *