Kam na dobré jídlo a ještě lepší pivo v Českých Budějovicích?
Statutární město s bezmála statisíci obyvateli rozhodně stojí za návštěvu. Kdo České Budějovice navštívil, odnesl si z nich spoustu netušených zážitků. Jedno z nejzajímavějších míst v jižních Čechách nabízí pestrou směsici historických pamětihodností, jakožto i nespočet kulturních příležitostí. Aby ne – „Budějice“ byly založeny již v roce 1265 a v mnoha směrech jsou českým, či dokonce evropským unikátem (řeč je například o čtvercovém náměstí). Ale kde během náročného dne plného poznání vydatně najíst a uhasit žízeň? Vsaďte na Vrbenskou točnu a nebudete litovat. Vyhlášená restaurace České Budějovice se vám okamžitě dostane pod kůži.
Na polední menu, pivo i oslavu narozenin či svatbu
Restaurace a pivnice České Budějovice je místem, kde si lidé chodí odpočinout od každodenního stresu. Posedět jen tak s přáteli, vypnout, užít si lahodnou chuť oroseného piva... A nejen to. Vrbenská točna je jako stvořená pro pořádání společenských událostí. Ve stylovém salonku se pravidelně konají oslavy i jiné akce. Otevřené dveře mají také zájemci o svatební hostinu, kteří mohou část povinností delegovat na zkušený personál. Ten se postará o vynikající menu, výzdobu i hudbu a doprovodný program. Vraťme se však k restauraci. Pokud vás zajímá jídelní lístek nebo polední menu České Budějovice, koukněte se na webové stránky restaurace vrbenskatocna.cz. Poctivá a přitom cenově dostupná domácí kuchyně se jednomu jen tak nepřejí. Kombinace kvalitních surovin a nejlepšího českobudějovického piva plně uspokojí i náročnější strávníky.V točně se točí kroužek!
Pro sběratele unikátních gurmánských zážitků je připraveno pivo, které nenabízí na každém rohu. Kroužkový ležák 12° z českého sladu a žateckého poloraného chmele je charakteristické svěží a čerstvou chutí. Své jedinečnosti vděčí především živým kvasnicím, jež se do něj přidávají těsně před stočením. A právě ty jsou příčinou typických „kroužků“. Ochutnáte?Publikováno: 14. 09. 2020
Kategorie: Dovolená a cestování