Exkluzivní uzeniny z Jižního Tyrolska. Přivítejte jaro tím nejlepším!
Rozhodli jste se přivítat příchod jara parádní oslavou v rodinném kruhu či společně s nejlepšími přáteli? Taková příležitost si zasluhuje slavnostní tabuli plnou vynikajících pochoutek. Co byste řekli na uzenou krkovici, slaninu, klobásky… Sbíhají se vám sliny? A to ještě nevíte, že nemáme na mysli produkty z nejbližší masny v supermarketu. Zasloužíte si něco mnohem lepšího – pochoutky od výrobce Metzgerai MAIR z Jižního Tyrolska!
Historie rodinné firmy Metzgerai MAIR se datuje od roku 1954, kdy se začala specializovat na zpracování lokálního masa od místních farmářů. Vyrábí masové pochoutky z vysoce kvalitního masa a garantuje prvotřídní kvalitu.
Produkty značky Metzgerai MAIR jsou jedinečné i způsobem dochucení a zpracování. Používají se bylinky, poté se maso vyudí nebo suší na čerstvém vzduchu v horské oblasti Jižního Tyrolska. Díky tomu má neobyčejně lahodnou chuť, které se jen tak něco nevyrovná. Pomyslnou pihou na kráse je omezené množství produktů. Jsou k dispozici jen v menším množství…
A kde exkluzivní uzeniny a další produkty od Metzgerai MAIR seženete? Pokud nemáte cestu do Jižního Tyrolska, nevadí. Můžete si je objednat z pohodlí domova ve specializovaném e-shopu foodparadise.cz. V nabídce najdete tradiční pancettu, špeky (i bez tuku), různé druhy salámů (např. s jelením, srnčím nebo kančím masem), klobásy či uzenou krkovici.
Patříte-li k nefalšovaným fajnšmekrům, nepřehlédněte unikátní salám z nejlepšího libového masa z kamzíka. I tento produkt se vyrábí podle tradiční receptury a díky přírodnímu koření a dlouhodobému zrání má vskutku vynikající chuť. Na výrobu 100 g salámu bylo použito 30 g masa z kamzíka a 130 g vepřového masa. Salám z kamzíka si nejvíce vychutnáte se skleničkou dobrého červeného vína.
Na foodparadise.cz zakoupíte také italské slané pečivo, bio produkty, sladkosti, omáčky, nápoje a další kvalitní italské potraviny. Dopřejte svým chuťovým pohárkům nevšední gurmánský zážitek, a to nejen v rámci vítání jara!
Publikováno: 29. 03. 2016
Kategorie: Strava