Na grilovanou klobásku ještě není pozdě
Léto je nějaký ten pátek definitivně u konce a nám nezbývá, než se během dlouhých podzimních večerů koukat na fotky z báječné dovolené. Také se vám zdá, že to letos uteklo tak nějak rychleji? Něco na tom bude, těch skutečně teplých letních dní bylo poskrovnu. Nebudeme si však kazit náladu a naopak využijeme těch pár slunečných víkendů, které na nás letos čekají. A co by to bylo za volno, kdybychom si ho neokořenili příjemným posezením na zahradě? Pěkně v rodinném kruh a nejlepšími přáteli, co vy na to? K absolutní pohodě by však neměla chybět voňavá klobáska, nebo propečený steak. Grilování se sice převážně věnujeme právě v létě, ale proč bychom s tím měli na podzim přestat?
Festovní gril, základ perfektního grilování
Světě div se, ale na výslednou chuť má vliv nejen to, jak pochoutky připravíme, ale především platforma, na které je grilujeme. Pořádný zahradní gril je zkrátka zárukou nevšedního gurmánského zážitku. Pokud se na váš současný gril nevleze víc, než čtyři malinkaté klobásky, dejte mu vale a povolejte na frontu náhradníka. Mimo sezónu se dají zahradní grily pořídit za akční ceny a skvělým příkladem je populární internetový obchod s produkty pro dům, zahradu a volný čas, Hawaj.cz. Aktuálně je v nabídce zahradní gril s úctyhodnými rozměry 102x70x109 cm. Nabízí možnost přímého a nepřímého grilování i uzení a chlubí se pochromovaným grilovacím roštem, důmyslně dělaným systémem regulace vzduchu, vyndávacím popelníkem a velkým množstvím odkládacích prostor.
S takovým grilem je příprava masa, zeleniny a dalších pochoutek jedna radost! V případě, že se počasí nevyvede, nezoufejte. Nový gril na vás pár měsíců počká a pak to společně pořádně nažhavíte!
Publikováno: 04. 10. 2012
Kategorie: Bydlení